I malá svatba může být noblesní a dokonalá

Chcete váš svatební den ozvláštnit a udělat ho výjimečným a nezapomenutelným? Tak se nechte překvapit! Asi tušíme, co se vám honí hlavou – „To nebudeme vědět, co nás čeká a co se bude dít?“ No vlastně ne. Na společné schůzce nám řeknete, co byste chtěli a co ve váš svatební den nesmí určitě chybět, my zařídíme vše ostatní. Věřte, je to osvobozující pocit nemyslet na všechny ty přípravy a důležité položky na seznamu, které se musí zařídit co nejdříve. Vašim hlavním a nejdůležitějším úkolem bude si váš svatební den užít naplno až do konce.

JAK SVATBA JAKO PŘEKVAPENÍ PROBÍHÁ?

1/ Prvotní schůzka - pozveme si vás na naši skvělou kávu a vše důkladně probereme. Budeme mít na vás spoustu otázek, neboť chceme dokonale znát vaši představu svatebního dne. Také vám rádi nabídneme možnost ubytování s 50% slevou, abyste měli možnost vyzkoušet a nasát atmosféru našeho hotelu.

2/ Po příjezdu domů vám odešleme em-ailem dotazník, kde se ptáme na vaše, jak společné tak i malinko osobní věci, a to jen proto, aby zafungoval celý svatební den nejen dle vašich představ a přání vaší chuti.

3/ Informace již máme a teď už je to na nás. Sestavíme vám celý svatební den, objednáme dodavatele, sestavíme harmonogram, organizaci a vše potřebné pro váš snový svatební den. Také vám zde sdělíme, kolik to vše bude dohromady stát. Můžeme se znovu sejít nebo již detaily dořešíme po telefonu.

4/ Váš svatební den je připraven. Jsme vám v průběhu celého dne k dispozici a vy si užíváte vysněnou svatbu bez starostí. Pokud budete chtít, můžeme k tomu přidat i nějaké to překvapení…